Nyheter

Påsköppet

Under Påskhelgen har vi öppet! Är du ute på konstvandring och har vägarna förbi Mölle så är du välkommen till vår ateljé den 29/3 – 1/4, kl 12-15. Välkommen till Krokgränd 2 i Mölle.

Nyheter

Gott Nytt År!

Hösten 2023 blev som en nystart för Skavanq. Äntligen stod verkstad och ateljé klar. Vi kom igång bra med produktion i verkstaden och deltog på Mölles mysiga Julmarknad i Stationshuset, vilket gav mersmak. Vi öppnade därefter upp vår ateljé under två helger i december. Tack till er alla som kom och besökte oss!! 🙏 Vi… Läs mer Gott Nytt År!

Nyheter

JULÖPPET tredje Advent

Tack alla ni som kom till vår lilla ateljé på Krokgränd den andra advent 🤗! Vi tyckte det var väldigt trevligt. Vi håller öppet även den tredje advent så då finns möjlighet att besöka oss! Öppettiden den tredje advent är söndagen den 17 december kl 13-15. Vi har då också 20 % rabatt i ateljébutiken!… Läs mer JULÖPPET tredje Advent

Nyheter

JULÖPPET hos SKAVANQ!

Vi har JULÖPPET den andra advent i vår lilla Garageatelje i Mölle den 9 och 10/12 klockan 13-15. Titta in på lite glögg! För dig som besöker oss då, erbjuder vi 20% rabatt på alla våra bordslampor! Välkommen!

Nyheter

Julmarknad och nystart!

Äntligen har vi kommit igång i vår nya verkstad och ateljé i Mölle. Söndagen den 26 november kl 12 till 17 är SKAVANQ med på Julmarknaden i Mölles Stationshus. VÄLKOMNA 🌲☃️

Nyheter

God Jul och Gott Nytt År

SKAVANQ önskar en God Jul och Gott Nytt År! Vi har under året gjort klart vår nya verkstad här i Mölle. Ateljén håller på att ta form och nu hoppas vi att vi öppnar upp för alla våra kunder framåt vår/sommar 2023!

Nyheter

JULKAMPANJ hos SKAVANQ

Julpriser i vår webbutik ! Nu 15% rabatt på hela sortimentet fram tom 12 december. Beställningar from 13 december kommer ej att kunna levereras innan årsskiftet.