Nyheter

Boka egen visning i dessa Corona tider

Ring eller maila oss så ordnar vi tid för enskild visning i vårt Showroom, Fiskebäckshamn 34, Västra Frölunda. Vi garanterar då att du blir ensam besökare för visning av våra bordslampor. Kontakt oss på telefon 0707-811466 eller via mail nils@skavanq.se eller katarina@skavanq.se Varmt välkommen !

Nyheter

Online market – á la London 24-26 april

Gå in och se oss på á la Londons ONLINE MARKET den 24-26 april – https://www.facebook.com/events/157920468733878/ På instagram den 24-26 april under #alalondononlinemarket kommer du att hitta massor med fina designprodukter och härlig inspiration från cirka 80 designers, bland annat SKAVANQ. När ni nu inte kan komma till oss så kommer vi till er. VÄLKOMNA!

Nyheter

Märkliga tider för oss alla

Coronaviruset har verkligen påverkat våra liv och förändrat synen på många saker. Alla våra planerade marknader och mässor inom det kommande halvåret är inställda. Tråkigt förstås, men nu gäller det att tänka nytt. Vi saknar alla härliga möten med er kunder, både i vårt showroom och på designmarknaderna och ser fram emot ljusare tider. Vi… Läs mer Märkliga tider för oss alla

Nyheter

Skavanq Nyproduktion 2020!

Nu har vi startat upp år 2020 med full fart i vår verkstad där nya design lampor börjar ta form. Vår & sommar kollektionen är alltså nu på gång. Bordslamporna kommer successivt att läggas upp i vår webbutik så håll utkik! Kul om vi ses under året!

Nyheter

Öppet hus 30/11 tillsammans med Biori Bags

På lördag den 30/11 kl 10-14 i Fiskebäcks Hamn 34 har vi öppet hus tillsammans med BIORI BAGS. BIORI har utförsäljning på provkollektioner. SKAVANQ är på plats med bordslampor med 15% på hela sortimentet och ljuskälla ingår i priset. Vi är mycket glada för detta samarbete! Se http://Www.biori.se Välkommen!

Nyheter

A la London – Julmarknad 22-24 nov 2019

SKAVANQ är med på A la Londons Julmarknad den 22-24 november 2019. Kom till denna fantastiska Jul & Designmarknad på Tredje Långgatan 9 i Aktionsverkets lokaler, Göteborg. Kul om vi ses i vår monter! Se mera på A la Londons hemsida http://www.alalondon.se eller Facebook sida http://À la London designmarknad Välkommen !